Välkommen

Välkommen till Nydrätt racing . Vi sysslar med banracing och har Karlskoga motorstadion som hemmabana.Vi kör en BMW M3 GTR.

onsdag 20 september 2017

170918

Race rapport från SPVM Falkenberg.
Vilken helg. Tränings snabbast på fredagens friträning kändes som en bra start inför helgen.
Lördagen kantades dessvärre av en massa regn och avkörningar,dessvärre med sjukhusvistelser, så kvalet fick vi inte kört förrän sist av allt på lördagen. Slutade på en fjärde plats och kände mig nöjd med det. Race 1 blev inget vidare, då vänster framhjuls lager behagade säga upp sig , och jag fick linka in på en tionde plats.
Race 2 start på tionde ruta, och torrt väder. Det blev en kamp mot klockan, många bilar att passera och tufft motstånd. Ett riktigt roligt race, utan en massa påkörningar och avåkningar. Jag kom i mål på en tredje plats och hade snabbaste varvtid. Slutade serien på en total andra plats efter Jonas Jansson i sin snabba Corvette.

Då laddningen är lite si & så så står vi över finalen i SSK serien, och gör vinter istället.Nu ska det skruvas, så ses vi igen 2018.

Stort tack till Dan Konradsson som står ut med dessa galna upptåg hela tiden, Tack också till Örebro ventilation & värme AB som alltid ställer upp, Tradetech sweden för hjälp och support! Tack!!

 Då var säsongen 2017 slut

/Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar