Välkommen till Nydrätt racing . Vi sysslar med banracing och har Gelleråsen arena i Karlskoga som hemmabana.Vi kör en BMW M3 GTR.

onsdag 17 september 2014

140917

Saxat från modsport.se hemsidan. Riktigt roligt!!

Finalen i Falkenberg!

Final i Falkenberg för 100 sportvagnar. Som så många gånger förr kördes finalen för Sportvagnsmästerskapet i Falkenberg under stortävlingen Falkenberg Classic. Nästan 100 sportvagnar var anmälda till tävlingen som totalt hade 260 startande förare!

I Modsport var det så många förare anmälda att man inte kunde garantera startplats för alla! Modsport fick fint besök när Jan Brunstedt valde att lufta sin fina Audi R8 LMS. Han fick montera den minsta restriktorn för att han inte skulle bli allt för överlägsen, men han lyckades ändå vinna båda racen i Modsport 1. Villy Zielinski och Mattias Andersson turades om att göra honom sällskap på pallen.
Krister Andero vann det första racet i Modsport II före Kent Johansson och Ronnie Hofberg. Det andra racet vanns av Johansson före Hofberg och Henrik Pihl.
I Modsport III har Per Gustavsson gått närapå obesegrad genom säsongen, men fick se sig besegrad i fanalen av motorstarkare Porschar. Niklas Mårtensson vann före Thomas Larsson med Per Gustavsson som trea. Mårtensson vann även andra racet, nu före Gustavsson och Larsson. Gustavsson behövde inte vinna, han fick tillräckligt med poäng för att vinna både klassen och SPVM totalt! Mattias Andersson blev mästare i Modsport I och Ronnie Hofberg blev mästare i Modsport II.
Tillväxten i Modsport är god och till nästa säsong räknar man med att behöva dela på Modsportheatet.